inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Flower Plaits Nr 89674

Tapet Flower Plaits Nr 89674

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Flower Plaits"

Tapet "Flower Plaits" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Flower Plaits" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Flower Plaits" är: abstrakt, bakgrund, blommor, glans, liljor, vågor oraz tapeter.

Tapet "Flower Plaits" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Flower Plaits" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Flower Plaits" är Orange. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Flower Plaits" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Flower Plaits" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Flower Plaits" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.