inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet First subway Nr 89059

Moderna tapet First subway Nr 89059

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "First subway"

Dekorativa tapet "First subway" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "First subway" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "First subway" är: geometrisk oraz tapeter.

Tapet "First subway" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "First subway" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "First subway" är Beige. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "First subway" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "First subway" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "First subway" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.