inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Fiery Flamenco Nr 117962

Moderna tapet Fiery Flamenco Nr 117962

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Fiery Flamenco"

Dekorativa tapet "Fiery Flamenco" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Fiery Flamenco" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Fiery Flamenco" är: bakgrund, textur, röd, marmor oraz tapeter.

Moderna tapet "Fiery Flamenco" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Fiery Flamenco" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Fiery Flamenco" är Röd. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Fiery Flamenco" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Fiery Flamenco" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Fiery Flamenco" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.