inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Exquisite Wood Nr 121926

Moderna tapet Exquisite Wood Nr 121926

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Exquisite Wood"

Tapet "Exquisite Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Exquisite Wood" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Exquisite Wood" är: bakgrund, textur, trä, Vintage oraz tapeter.

Moderna tapet "Exquisite Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Exquisite Wood" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Exquisite Wood" är Krämvit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Exquisite Wood" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Exquisite Wood" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Exquisite Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.