inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Exotic Curry Nr 117961

Tapet Exotic Curry Nr 117961

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Exotic Curry"

Unika tapet "Exotic Curry" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Exotic Curry" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Exotic Curry" är: bakgrund, textur, orange, marmor, gul oraz tapeter.

Moderna tapet "Exotic Curry" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Exotic Curry" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Exotic Curry" är Orange. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Exotic Curry" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Exotic Curry" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Exotic Curry" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter effekter/Bakgrunder Tapeter för hemmet Tapeter sovrum Tapeter marmor