inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Exclusive Tone Nr 123944

Moderna tapet Exclusive Tone Nr 123944

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Exclusive Tone"

Tapet "Exclusive Tone" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Exclusive Tone" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Exclusive Tone" är: bakgrund, textur oraz tapeter.

Moderna tapet "Exclusive Tone" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Exclusive Tone" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Exclusive Tone" är Rosa. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Exclusive Tone" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Exclusive Tone" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Exclusive Tone" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter trendiga stilar Tapeter sovrum Tapeter eklektiska