inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Epigraf Nr 89724

Tapet Epigraf Nr 89724

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Epigraf"

Trendiga tapet "Epigraf" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Epigraf" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Epigraf" är: inskriptioner, textur, trä, brev oraz tapeter.

Moderna tapet "Epigraf" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Epigraf" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Epigraf" är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Epigraf" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Epigraf" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Epigraf" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.