inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Entangled Stories, Nr 89593

Moderna tapet Entangled Stories, Nr 89593

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Entangled Stories"

Dekorativa tapet "Entangled Stories" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Entangled Stories" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Entangled Stories" är: bakgrund, textur, svartvitt, geometrisk, trä, grå, mosaik oraz tapeter.

Moderna tapet "Entangled Stories" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Entangled Stories" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Entangled Stories" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Entangled Stories" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Entangled Stories" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Entangled Stories" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.