inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Elegance of Marble Nr 89702

Moderna tapet Elegance of Marble Nr 89702

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Elegance of Marble"

Unika tapet "Elegance of Marble" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Elegance of Marble" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Elegance of Marble" är: bakgrund, textur, guldig, marmor, svart oraz tapeter.

Moderna tapet "Elegance of Marble" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Elegance of Marble" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Elegance of Marble" är Svart. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Elegance of Marble" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Elegance of Marble" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Elegance of Marble" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.