inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Dark Wood Nr 89559

Tapet Dark Wood Nr 89559

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Dark Wood"

Unika tapet "Dark Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Dark Wood" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dark Wood" är: bakgrund, trä, brun oraz tapeter.

Moderna tapet "Dark Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dark Wood" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Dark Wood" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dark Wood" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Dark Wood" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Dark Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.