inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Dark Metal Sheet Nr 114034

Tapet Dark Metal Sheet Nr 114034

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Dark Metal Sheet"

Modern tapet "Dark Metal Sheet" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Dark Metal Sheet" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dark Metal Sheet" är: bakgrund, textur, retro, metall oraz tapeter.

Tapet "Dark Metal Sheet" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dark Metal Sheet" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Dark Metal Sheet" är Brun. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dark Metal Sheet" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Dark Metal Sheet" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Dark Metal Sheet" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.