inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Dark Brown Boards Nr 114761

Tapet Dark Brown Boards Nr 114761

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Dark Brown Boards"

Tapet "Dark Brown Boards" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Dark Brown Boards" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dark Brown Boards" är: bakgrund, textur, trä, Vintage, retro oraz tapeter.

Tapet "Dark Brown Boards" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Dark Brown Boards" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Dark Brown Boards" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dark Brown Boards" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Dark Brown Boards" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Dark Brown Boards" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.