inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Dark Boards Nr 113824

Moderna tapet Dark Boards Nr 113824

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Dark Boards"

Modern tapet "Dark Boards" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Dark Boards" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dark Boards" är: bakgrund, textur, trä, brun oraz tapeter.

Moderna tapet "Dark Boards" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dark Boards" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Dark Boards" är Brun. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dark Boards" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Dark Boards" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Dark Boards" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.