inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Dance of colors Nr 89064

Tapet Dance of colors Nr 89064

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Dance of colors"

Tapet "Dance of colors" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Dance of colors" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dance of colors" är: geometrisk oraz tapeter.

Tapet "Dance of colors" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dance of colors" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Dance of colors" är Vit. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dance of colors" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Dance of colors" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Dance of colors" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.