inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Coral Wood Nr 118643

Moderna tapet Coral Wood Nr 118643

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Coral Wood"

Dekorativa tapet "Coral Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Coral Wood" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Coral Wood" är: bakgrund, textur, trä, Vintage oraz tapeter.

Moderna tapet "Coral Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Coral Wood" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Coral Wood" är Röd. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Coral Wood" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Coral Wood" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Coral Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.