inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Coral Bouquet Nr 118650

Tapet Coral Bouquet Nr 118650

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Coral Bouquet"

Dekorativa tapet "Coral Bouquet" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Coral Bouquet" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Coral Bouquet" är: bakgrund, blommor, textur, Prydnader oraz tapeter.

Moderna tapet "Coral Bouquet" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Coral Bouquet" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Coral Bouquet" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Coral Bouquet" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Coral Bouquet" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Coral Bouquet" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter trendiga stilar Tapeter sovrum Tapeter eklektiska