inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Concretum murum Nr 89701

Tapet Concretum murum Nr 89701

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Concretum murum"

Tapet "Concretum murum" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Concretum murum" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concretum murum" är: bakgrund, modern, textur, urban, grå, betong, vit oraz tapeter.

Tapet "Concretum murum" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Concretum murum" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Concretum murum" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Concretum murum" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Concretum murum" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Concretum murum" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.