inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Concrete Tiles Nr 107651

Moderna tapet Concrete Tiles Nr 107651

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Concrete Tiles"

Dekorativa tapet "Concrete Tiles" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Concrete Tiles" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Tiles" är: bakgrund, textur, mönster, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Concrete Tiles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Concrete Tiles" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Concrete Tiles" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Concrete Tiles" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Concrete Tiles" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Concrete Tiles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.