inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Concrete Texture Nr 121933

Moderna tapet Concrete Texture Nr 121933

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Concrete Texture"

Unika tapet "Concrete Texture" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Concrete Texture" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Texture" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Concrete Texture" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Concrete Texture" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Concrete Texture" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Concrete Texture" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Concrete Texture" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Concrete Texture" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.