inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Concrete Garden Nr 114036

Tapet Concrete Garden Nr 114036

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Concrete Garden"

Trendiga tapet "Concrete Garden" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Concrete Garden" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Garden" är: natur, växter, bakgrund, blommor, textur, betong oraz tapeter.

Tapet "Concrete Garden" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Concrete Garden" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Concrete Garden" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Concrete Garden" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Concrete Garden" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Concrete Garden" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.