inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Concrete Epigraph Nr 89622

Moderna tapet Concrete Epigraph Nr 89622

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Concrete Epigraph"

Modern tapet "Concrete Epigraph" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Concrete Epigraph" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Epigraph" är: bakgrund, inskriptioner, modern, textur, urban, konstnärlig, brun, gul oraz tapeter.

Tapet "Concrete Epigraph" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Concrete Epigraph" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Concrete Epigraph" är Brun. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Concrete Epigraph" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Concrete Epigraph" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Concrete Epigraph" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter sovrum