inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Colourful Ornamentation Nr 95939

Tapet Colourful Ornamentation Nr 95939

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Colourful Ornamentation"

Trendiga tapet "Colourful Ornamentation" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Colourful Ornamentation" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colourful Ornamentation" är: bakgrund, blommor, färgrik, mönster, Prydnader, etnisk, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Colourful Ornamentation" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Colourful Ornamentation" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Colourful Ornamentation" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Colourful Ornamentation" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Colourful Ornamentation" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Colourful Ornamentation" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.