inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Colorful Mosaic Nr 89623

Tapet Colorful Mosaic Nr 89623

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Colorful Mosaic"

Dekorativa tapet "Colorful Mosaic" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Colorful Mosaic" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colorful Mosaic" är: bakgrund, färgrik, textur, mönster, geometrisk, etnisk, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Colorful Mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Colorful Mosaic" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Colorful Mosaic" är Färgstarkt. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Colorful Mosaic" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Colorful Mosaic" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Colorful Mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.