inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Cold stone Nr 89267

Taggar: #natur, #sten, #tapeter

Moderna tapet Cold stone Nr 89267

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Cold stone"

Trendiga tapet "Cold stone" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Cold stone" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Cold stone" är: natur, sten oraz tapeter.

Tapet "Cold stone" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Cold stone" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Cold stone" är Beige. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Cold stone" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Cold stone" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Cold stone" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.