inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Cloudy morning Nr 89051

Taggar: #trä, #tapeter

Moderna tapet Cloudy morning Nr 89051

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Cloudy morning"

Trendiga tapet "Cloudy morning" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Cloudy morning" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Cloudy morning" är: trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Cloudy morning" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Cloudy morning" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Cloudy morning" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Cloudy morning" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Cloudy morning" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Cloudy morning" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.