inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Chocolate waves Nr 89588

Tapet Chocolate waves Nr 89588

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Chocolate waves"

Trendiga tapet "Chocolate waves" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Chocolate waves" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Chocolate waves" är: geometrisk oraz tapeter.

Tapet "Chocolate waves" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Chocolate waves" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Chocolate waves" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Chocolate waves" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Chocolate waves" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Chocolate waves" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter art deco