inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Chocolate bar Nr 89190

Moderna tapet Chocolate bar Nr 89190

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Chocolate bar"

Unika tapet "Chocolate bar" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Chocolate bar" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Chocolate bar" är: geometriska former, trä oraz tapeter.

Tapet "Chocolate bar" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Chocolate bar" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Chocolate bar" är Svart. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Chocolate bar" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Chocolate bar" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Chocolate bar" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.