inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Charm of the Greyness Nr 89777

Moderna tapet Charm of the Greyness Nr 89777

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Charm of the Greyness"

Tapet "Charm of the Greyness" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Charm of the Greyness" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Charm of the Greyness" är: textur, trä, grå oraz tapeter.

Moderna tapet "Charm of the Greyness" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Charm of the Greyness" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Charm of the Greyness" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Charm of the Greyness" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Charm of the Greyness" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Charm of the Greyness" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.