inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Ceramic Garden Nr 91997

Moderna tapet Ceramic Garden Nr 91997

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Ceramic Garden"

Tapet "Ceramic Garden" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Ceramic Garden" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Ceramic Garden" är: bakgrund, färgrik, etnisk oraz tapeter.

Tapet "Ceramic Garden" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Ceramic Garden" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Ceramic Garden" är Grön. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Ceramic Garden" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Ceramic Garden" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Ceramic Garden" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.