tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Cement Terrazzo (Light Grey), Nr 118029

Tapet Cement Terrazzo (Light Grey), Nr 118029

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)"

Tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Cement Terrazzo (Light Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.