inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Cement Terrazzo (Grey) Nr 118028

Tapet Cement Terrazzo (Grey) Nr 118028

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Cement Terrazzo (Grey)"

Unika tapet "Cement Terrazzo (Grey)" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Cement Terrazzo (Grey)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Cement Terrazzo (Grey)" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Cement Terrazzo (Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Cement Terrazzo (Grey)" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Cement Terrazzo (Grey)" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Cement Terrazzo (Grey)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Cement Terrazzo (Grey)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Cement Terrazzo (Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.