inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Cement Terrazzo (Black) Nr 118033

Moderna tapet Cement Terrazzo (Black) Nr 118033

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Cement Terrazzo (Black)"

Trendiga tapet "Cement Terrazzo (Black)" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Cement Terrazzo (Black)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Cement Terrazzo (Black)" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Cement Terrazzo (Black)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Cement Terrazzo (Black)" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Cement Terrazzo (Black)" är Svart. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Cement Terrazzo (Black)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Cement Terrazzo (Black)" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Cement Terrazzo (Black)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.