inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Burnt Wood Nr 114762

Tapet Burnt Wood Nr 114762

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Burnt Wood"

Trendiga tapet "Burnt Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Burnt Wood" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Burnt Wood" är: bakgrund, textur, trä, Vintage, retro oraz tapeter.

Tapet "Burnt Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Burnt Wood" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Burnt Wood" är Brun. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Burnt Wood" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Burnt Wood" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Burnt Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter effekter/Bakgrunder Tapeter för hemmet Tapeter trä Tapeter sovrum