inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Burgundy smoke Nr 89121

Tapet Burgundy smoke Nr 89121

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Burgundy smoke"

Dekorativa tapet "Burgundy smoke" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Burgundy smoke" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Burgundy smoke" är: bakgrund, sten oraz tapeter.

Tapet "Burgundy smoke" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Burgundy smoke" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Burgundy smoke" är Burgundy. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Burgundy smoke" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Burgundy smoke" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Burgundy smoke" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter industriell