inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Brown relaxation Nr 89143

Taggar: #trä, #tapeter

Moderna tapet Brown relaxation Nr 89143

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Brown relaxation"

Unika tapet "Brown relaxation" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Brown relaxation" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Brown relaxation" är: trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Brown relaxation" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Brown relaxation" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Brown relaxation" är Brun. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Brown relaxation" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Brown relaxation" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Brown relaxation" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.