inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Brown Concrete Nr 117955

Moderna tapet Brown Concrete Nr 117955

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Brown Concrete"

Tapet "Brown Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Brown Concrete" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Brown Concrete" är: bakgrund, textur, brun, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Brown Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Brown Concrete" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Brown Concrete" är Brun. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Brown Concrete" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Brown Concrete" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Brown Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.