inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Boards with Nails Nr 113882

Tapet Boards with Nails Nr 113882

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Boards with Nails"

Dekorativa tapet "Boards with Nails" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Boards with Nails" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Boards with Nails" är: bakgrund, textur, trä, brun oraz tapeter.

Tapet "Boards with Nails" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Boards with Nails" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Boards with Nails" är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Boards with Nails" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Boards with Nails" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Boards with Nails" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.