inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Boards in Sepia Nr 121929

Moderna tapet Boards in Sepia Nr 121929

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Boards in Sepia"

Dekorativa tapet "Boards in Sepia" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Boards in Sepia" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Boards in Sepia" är: bakgrund, textur, trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Boards in Sepia" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Boards in Sepia" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Boards in Sepia" är Brun. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Boards in Sepia" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Boards in Sepia" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Boards in Sepia" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.