inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Boards in Grey Nr 124398

Moderna tapet Boards in Grey Nr 124398

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Boards in Grey"

Tapet "Boards in Grey" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Boards in Grey" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Boards in Grey" är: bakgrund, textur, trä oraz tapeter.

Tapet "Boards in Grey" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Boards in Grey" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Boards in Grey" är Svartvitt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Boards in Grey" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Boards in Grey" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Boards in Grey" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.