inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Blue stones Nr 89748

Moderna tapet Blue stones Nr 89748

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Blue stones "

Unika tapet "Blue stones " i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Blue stones " och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blue stones " är: modern, textur, sten oraz tapeter.

Tapet "Blue stones " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Blue stones " som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Blue stones " är Blå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Blue stones " med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blue stones " och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Blue stones " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.