inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Blue patchwork Nr 89150

Tapet Blue patchwork Nr 89150

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Blue patchwork"

Modern tapet "Blue patchwork" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Blue patchwork" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blue patchwork" är: geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Blue patchwork" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Blue patchwork" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Blue patchwork" är Blå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Blue patchwork" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blue patchwork" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Blue patchwork" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.