inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Blue Arabesque Nr 94181

Tapet Blue Arabesque Nr 94181

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Blue Arabesque"

Dekorativa tapet "Blue Arabesque" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Blue Arabesque" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blue Arabesque" är: bakgrund, blommor, mönster, retro, Prydnader, blå, etnisk, mosaik oraz tapeter.

Moderna tapet "Blue Arabesque" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Blue Arabesque" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Blue Arabesque" är Blå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Blue Arabesque" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blue Arabesque" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Blue Arabesque" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.