inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Black Marble Nr 113931

Tapet Black Marble Nr 113931

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Black Marble"

Modern tapet "Black Marble" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Black Marble" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Black Marble" är: bakgrund, textur, sten, marmor oraz tapeter.

Moderna tapet "Black Marble" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Black Marble" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Black Marble" är Svart. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Black Marble" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Black Marble" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Black Marble" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.