inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Black gold Nr 89429

Tapet Black gold Nr 89429

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Black gold"

Unika tapet "Black gold" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Black gold" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Black gold" är: guldig, svart, black and gold oraz tapeter.

Moderna tapet "Black gold" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Black gold" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Black gold" är Svart. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Black gold" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Black gold" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Black gold" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter dekorationer Tapeter vardagsrum Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum