inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Bird Migrations Nr 89682

Moderna tapet Bird Migrations Nr 89682

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Bird Migrations"

Unika tapet "Bird Migrations" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Bird Migrations" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Bird Migrations" är: bakgrund, textur, djur, fåglar, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Bird Migrations" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Bird Migrations" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Bird Migrations" är Beige. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Bird Migrations" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Bird Migrations" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Bird Migrations" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.