inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Banksy - a collage Nr 89158

Tapet Banksy - a collage Nr 89158

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Banksy - a collage"

Tapet "Banksy - a collage" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Banksy - a collage" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Banksy - a collage" är: Banksy, collage oraz tapeter.

Tapet "Banksy - a collage" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Banksy - a collage" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Banksy - a collage" är Färgstarkt. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Banksy - a collage" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Banksy - a collage" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Banksy - a collage" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

MAGMA Tapeter Tapeter typografi Tapeter ordspråk Tapeter vardagsrum