inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Azure Treasure Nr 89717

Tapet Azure Treasure Nr 89717

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Azure Treasure"

Unika tapet "Azure Treasure" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Azure Treasure" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Azure Treasure" är: bakgrund, färgrik, geometrisk, geometriska former, blå oraz tapeter.

Tapet "Azure Treasure" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Azure Treasure" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Azure Treasure" är Blå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Azure Treasure" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Azure Treasure" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Azure Treasure" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.