inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Azure Lake Nr 117963

Tapet Azure Lake Nr 117963

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Azure Lake"

Trendiga tapet "Azure Lake" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Azure Lake" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Azure Lake" är: bakgrund, textur, grön, marmor oraz tapeter.

Tapet "Azure Lake" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Azure Lake" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Azure Lake" är Grön. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Azure Lake" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Azure Lake" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Azure Lake" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.