inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Autumn reverie Nr 89053

Taggar: #Prydnader, #tapeter

Moderna tapet Autumn reverie Nr 89053

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Autumn reverie"

Dekorativa tapet "Autumn reverie" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Autumn reverie" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Autumn reverie" är: Prydnader oraz tapeter.

Tapet "Autumn reverie" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Autumn reverie" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Autumn reverie" är Grön. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Autumn reverie" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Autumn reverie" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Autumn reverie" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.