inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Artistic Wall Nr 97475

Moderna tapet Artistic Wall Nr 97475

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Artistic Wall"

Tapet "Artistic Wall" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Artistic Wall" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Artistic Wall" är: abstrakt, bakgrund, modern, textur, urban, konstnärlig, betong, beige oraz tapeter.

Tapet "Artistic Wall" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Artistic Wall" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Artistic Wall" är Beige. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Artistic Wall" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Artistic Wall" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Artistic Wall" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter trendiga stilar Tapeter vardagsrum Tapeter glamour